Mikopet - Blogg

Laster inn...

▷ Guide: Slik sikrer du et sunt kosthold for hunden din 【2022】

hundekosthold - Guide: Slik sikrer du et sunt kosthold for hunden din

Å finne frem til et sunt kosthold for hunden din kan være både forvirrende og vanskelig. I denne artikkelen kommer vi med tips som hjelper deg i retning av et sunt kosthold for din firbeinte venn.

Les mer

▷ Slik tar du vare på en gammel hund 【2022】

gammel hund - Slik tar du vare på en gammel hund, hund, gammel, eldre, mosjon, fôr, mat, vannskål, veterinær

Når hunden din blir eldre, er det på tide å gjøre noen forebyggende tiltak for at den skal forbli sunn, glad og aktiv. I denne artikkelen går vi gjennom noen tips som hjelper deg å ta vare på hunden din når den blir gammel.

Les mer

▷ Utstyrstips til deg som skal på skitur med hund 【2022】

hund på skitur, Utstyrstips til deg som skal på skitur med hund 2022, hund, ski, langrenn, tur, hundebånd, potesokker, potefett, hundedekken

Vinterlandet lokker, og det er på tide å ta med hunden ut i nypreppa langrennsløyper. I denne artikkelen deler vi en del utstyrstips som bidrar til at både hund og hundeeier får en bra skitur!

Les mer

▷ Slik forbereder du hunden til skitur【2022】

hund og skiløper - Slik forbereder du hunden til skitur, hund, ski, langrenn, tur, utstyr, valp, tilvenning

Vinteren er her og mange skal reise på fjellet, til hytta eller kanskje bare ta en rolig langrennstur i nærområdet der man bor. Uansett hva slags aktiviteter som skal gjennomføres så krever det litt ekstra planlegging når man har hund.

Les mer

Halsbånd eller hundesele - hva skal du velge?

hundehalsbånd - Halsbånd eller hundesele

De fleste hundeeiere har ulike preferanser på hva de liker å bruke av hundeutstyr når de skal ut på tur med hunden sin. På markedet finnes det utrolig mye forskjellig, hundehalsbånd, sele, trekkseler, antitrekk seler, grimer, osv. Det er fordeler og ulemper med alle typer og det er også individuelt hva som fungerer best. I denne artikkelen tar vi for oss de to vanligste variantene; halsbånd og sele.

Les mer

Julegavetips til hunden

hund og jul

Snart er det jul og det kan være vanskelig å vite hva man skal gi i julegave til hunden - men fortvil ikke, vi hjelper deg!

Les mer

Når bør hunder bruke vinterklær?

Om vinteren er det flere typer hunder som trenger klær for å kunne ha en komfortabel luftetur. Hvorfor er hundeklær viktig? Og hvordan vet du om din hund trenger klær?

Les mer

Gjør det selv: Klipping av klør på hund og katt

hundeklør

Det er utrolig viktig med kloklipp på hunder og katter - gjør det gjerne til en ukentlig vane.

Hvis dyret går med for lange klør er det mye større sjanse for kloskader, og over tid kan det skape store problemer i hundens eller kattens kropp da gangen endres. Endring i gangen kan skape problemer for muskler og sener, og vil ta lang tid å behandle.

Under får du noen gode tips til hvordan man klipper klørne på hunder og katter:

Les mer

Slik renser du ørene til hunden

Holder hundeører

Øyne og ører er noen av de viktigste sanseorganene til hunden og er normalt sett selvrensende. Noen ganger er det likevel nødvendig med litt stell fra oss mennesker, derfor deler vi her noen enkle tips til vask og rens av hundens ører.

Les mer