Katteleker og kattemynte

Vise som Rutenett Liste

produkter 52

Angi synkende retning
per side

Hvilke katteleker?

Katteleker er svært viktig for å tilfredsstille kattens naturlige behov til å klore, klatre og leke. Det finnes en mange forskjellige katteleker tilgjengelig, som kan tilfredsstille ulike instinkter og preferanser hos katter.

Ofte stilte spørsmål:

Hvilke leker til katt?

Som for hunder er det også viktig for katter å bli mentalt stimulert. Å gi katter aktivitetsleker er en flott måte å stimulere dem mentalt og fysisk. Her er noen ideer til aktivitetsleker for katter:

 • Kloreleker og klorestativ katter
  Kloreleker til katter er designet for å hjelpe katten med å tilfredsstille sitt naturlige behov for å klore. Disse lekene kan være i form av klorebrett, kloretrær eller klorestativ katter som gir en trygg og akseptabel måte for katten å klø og strekke seg på.
 • Vifteleker | viftepinne til katt
  Vifteleker til katter er gjerne festet til et håndtak eller stang og har en fjær eller tekstiler som beveger seg i luften når pinnen svinges rundt. Slike viftepinner etterligner byttedyr i bevegelse og aktiverer kattens jaktinstinkt. Mange katter finner vifteleker veldig morsomme og engasjerende. Særlig når de er kattunge.
 • Tøyleker og museleker til katt
  Tøyleker og museleker er gjerne små lekefigurer eller fjær som som er festet i enden av en snor. Museleker er formet som mus eller små dyr, etterligner byttedyr og fanger oppmerksomheten til katten. Disse lekene bidrar til å stimulere kattens jakt- og lekeinstinkter.
 • Aktivitets og intelligensleker til katt
  Aktivitesleker til katt utfordrer katten mentalt og fysisk. Disse lekene kan inkludere skjulte godbiter, puslespill eller labyrinter som katten må løse for å få belønning. Aktivitetsleker og intelligensleker stimulerer kattens intelligens og holder den mentalt opptatt Snackleker og godbitleker til katt
 • Snackleker og godbitleker
  Er leker som har rom eller lommer som fylles med kattegodbiter eller snacks. Katten må jobbe for å få tak i godbitene ved å rulle, vri eller løse enkle oppgaver. Disse lekene gir en ekstra belønning for katten og stimulerer samtidig leke- og jaktnaturen. Snackleker er også intelligens og aktivitetsleker. 
 • Kattemynte-leker til katt | catnip
  Kattemynte-leker til katt er fylt med tørket kattemynte, en urt som mange katter reagerer kraftig på. Kattemynte kan gi en berusende effekt og glede for katter. Leker med kattemynte kan være formet som små dyrefigurer, puter eller leker i forskjellige former hvor kattemnte puttes inni, og de tiltrekker seg katten og holder den underholdt.
  Her kan du sjekke ut våre leker med kattemynte