Katteleker

Laster inn...
Filtrering
Butikkalternativer
Kategori
    • Katteleker 46
Less
Salgsprodukter
Pris
kr
-
Vise som Rutenett Liste

produkter 46

Angi synkende retning
per side

Katteleker | leker til katt

Katteleker er ikke bare en kilde til moro og underholdning, men de spiller også en viktig rolle i å tilfredsstille kattens naturlige behov. Det finnes en rekke forskjellige typer katteleker tilgjengelig, som kan tilfredsstille ulike instinkter og preferanser hos katter.

Kloreleker til katt

Kloreleker til katter er designet for å hjelpe katten med å tilfredsstille sitt naturlige behov for å klore. Disse lekene kan være i form av klorebrett, kloretrær eller kloreputer som gir en trygg og akseptabel måte for katten å klø og strekke seg på.

Vifteleker til katt

Vifteleker til katter er ofte festet til en stang eller et håndtak og har fjær eller tekstiler som beveger seg i luften når de blir svingt rundt. Disse lekene etterligner byttedyr i bevegelse og aktiverer kattens jaktinstinkt. Mange katter finner vifteleker veldig morsomme og engasjerende.

Tøyleker og museleker til katt

Tøyleker og museleker til katter er gjerne små løse lekefigurer eller som som er festet i enden av en snor eller et tau. De kan ha fjær, baller eller plysjdyr som katten kan jage og fange. Museleker, som er formet som mus eller små dyr, etterligner byttedyr og fanger oppmerksomheten til katten. Disse lekene bidrar til å stimulere kattens jakt- og lekeinstinkter.

Aktivitets og intelligensleker til katt

Aktivitets- og intelligensleker til katter er utformet for å utfordre katten mentalt og fysisk. Disse lekene kan inkludere skjulte godbiter, puslespill eller labyrinter som katten må løse for å få belønningen. Aktivitetsleker gir en måte å stimulere kattens intelligens og holde den mentalt opptatt

Snackleker og godbitleker til katt

Snackleker og godbitleker til katter er leker som har lommer eller rom for å fylle med kattegodbiter eller snacks. Katten må jobbe for å få tak i godbitene ved å rulle, vri eller løse enkle oppgaver. Disse lekene gir en ekstra belønning for katten og stimulerer samtidig leke- og jaktnaturen.

Catnip-leker til katt

Catnip-leker til katter er fylt med tørket catnip, en urt som mange katter responderer på. Catnip kan gi en berusende effekt og glede for katter. Catnip-leker kan være formet som små dyrefigurer, puter eller leker i forskjellige former, og de tiltrekker seg katten og holder den underholdt.

Her kan du sjekke ut våre hundeleker