Kattesenger

Vise som Rutenett Liste

produkter 64

Angi synkende retning
per side
Kattesenger

Butikken for kattesenger:

Velkommen til vår nettbutikk for kattesenger! Vi har et stort utvalg av kattesenger og kattehuler i ulike størrelser, typer og materialer, slik at du kan finne den perfekte katteseng for din katt. Våre kattesenger er laget av høykvalitets materialer og er designet for å gi katten din en behagelig og avslappende hvileplass. Vi vet hvor viktig det er å gi katten din god hvile, og det trenger ikke å koste en formue.

Ofte stilte spørsmål:

Ja, så absolutt!

Mange mennesker lar katter sove i sengen sammen med dem. Det er en personlig preferanse, og noen eiere føler seg komfortable med å dele sengen med kjæledyrene sine, mens andre foretrekker å holde kjæledyrene utenfor soverommet.

 • Allergi og hygiene:
  Hvis du har allergier, kan det være lurt å begrense kattens tilgang til soverommet for å redusere eksponeringen for allergener. Du bør også sørge for at kattens poter og pels er ren for å opprettholde god hygiene.
 • Dårlig søvn:
  Noen katter kan være nysgjerrige og aktive om natten, noe som kan forstyrre din egen søvn. Ved å gi katten sin egen seng i rommet, kan du redusere sjansene for at den vekker deg eller forstyrrer nattesøvnen.
 • Egen katteseng:
  Det er også et godt alternativ å la katten sove i sin egen katteseng. Du kan gi katten et fast hjørne av soverommet som den kan oppfatte som sitt eget sovested. Dette skaper trygghet for katten samtidig som at du får selskap. 

Slike soverutiner er et personlig valg, og det viktigste er å gjøre det som føles riktig for deg og din katt. Noen katter liker å sove sammen med eierne sine, mens andre foretrekker å ha sitt eget sovested. Respekter kattens behov og ønsker når det gjelder søvnvaner.

Valg av den beste sengen for katten din avhenger av kattens preferanser og behov. Her er noen generelle tips og anbefalinger:

 1. Myk og behagelig: Mange katter foretrekker myke og behagelige overflater. Vurder en seng med mykt polstret materiale for å gi komfort.

 2. Størrelse: På dette punktet er katter forskjellige. Noen katter liker at sengen er stor nok til at katten kan strekke seg komfortabelt, og andre katter liker å krølle seg sammen i en trang kattehule, og noen begge deler.

 3. Varme: Katter liker ofte varme steder. Overvei en seng som er termisk eller har varmeisolerende egenskaper.

 4. Form: Noen katter liker senger med høye kanter eller sider som gir dem et følelse av sikkerhet og beskyttelse.

 5. Plassering i høyden: Katter trives og føler seg trygge i høyden, hvor de har oversikt over alt som skjer rundt dem. Derfor liker ofte katter å sove litt oppe i høyden.

 6. Vaskbarhet: Det er en fordel å velge en seng som er enkel å vaske, spesielt hvis katten din har en tendens til å bli skitten eller kaste opp i sengen.

 7. Kattehule: En kattehule gir katten et privat sted å hvile og føle seg trygg. Kattehuler er ofte formet som små telt eller huler, og mange katter liker å gjemme seg der.


Husk at hver katt er unik, så det kan være litt prøving og feiling for å finne ut hva katten din foretrekker. Noen katter kan til og med foretrekke en kattekurv eller en enkel pappeske!