Hundeleker

Laster inn...
Vise som Rutenett Liste

produkter 138

Angi synkende retning
per side

Hundeleker kan egentlig være ganske komplisert, hunder har ulike behov i tillegg til at behovene kan endre seg igjennom livet. En valp vil ha større behov for en tyggeleke enn en apportleke. En valp er som en menneskebaby, den liker å ha ting i munnen, og valpen vil ta ting i munnen enten den har en leke eller ikke. At valpen har et utvalg av leker den får lov å leke med forhindrer den i å ta ting den ikke får lov til.  
Da valpen blir litt eldre så er det ofte at valpen vil leke litt mer røft, en draleke kan være et perfekt hjelpemiddel for å leke sammen med hunden. Senere i livet kan også en draleke brukes som en belønningsleke, dette blir ofte anbefalt på hundekurs og for de som trener på høyt nivå blir ofte belønningsleker brukt flittig.  
Mikopet anbefaler at alle følger med hunden under lek, en ball skal ikke være for liten da kan den skli bak i hundens hals. Hvis hunden ødelegger en leke må den fjernes sånn at ikke hunden svelger små biter og det er viktig at hunden til enhver tid har leke som ikke er ødelagt og som er tilpasset sin størrelse.