Intelligens og aktivitetsleker

Vise som Rutenett Liste

produkter 27

Angi synkende retning
 1. bjelle til hund, bjelle treningsverktøy til hund, dørbjelle hund
  Treningsbjeller med 7 bjeller
  Rating:
  100%
  kr 129,00
 2. Godbitleke hund, godbitleke katt, aktiviseringsleke hund, aktiviseringsleke katt
  Katteleker | Snack leke -ufo aktiviseringsleke
  Rating:
  100%
  Spesialpris kr 114,50 Vanlig pris kr 229,00
 3. hundeleke, draleke hund, draleke med ball og håndtak, snackball hund, tannrens hundeleke, godbitball hund
  Tygg/dra/snackleke til store hunder i TPR gummi
  Spesialpris kr 124,50 Vanlig pris kr 249,00
 4. lekefisk til katt, bevegelig lekefisk, sprellende fiskeleke til katt, aktiviseringsleke katt
  Bevegelig lekefisk med USB lader | hundeleker | katteleker
  Rating:
  93%
  Spesialpris kr 64,50 Vanlig pris kr 129,00
 5. Kong squeeze ball, pipeball til hund
  Kong squeezz ball
  fra kr 169,00
 6. vannspreder hund, vannfontene hund, vannspruter hundeleke, vannfontene med pedal til hund
  Vannspreder til hageslange, la hunden styre vannet
  Spesialpris kr 349,50 Vanlig pris kr 699,00
per side

Aktiviseringsleker og intelligensleker til hund:

Aktiviseringsleker og intelligensleker til hunder er flotte verktøy for å stimulere deres mentale og fysiske evner. Disse lekene er designet for å gi hunden din en utfordring og oppgaver som hjelper dem med å bruke sin intelligens, lære nye ferdigheter og ha det gøy samtidig. Enten du har en energisk valp eller en voksen hund, kan aktiviseringsleker og intelligensleker bidra til å forbedre deres kognitive funksjon og tilfredsstille deres naturlige behov for mental stimulering. La oss utforske noen av fordelene ved slike leker og hvilke typer leker som kan glede din firbente venn.


Ofte stilte spørsmål:

Hjernetrim av hund

Å gi hjernetrim til hunden din er en flott måte å stimulere mentale ferdigheter og forhindre kjedsomhet. Her er noen ideer til hjernetrim for hunder:

 • Bruk leketøy med godbiter:
  Du får kjøpt snack ball til hunden eller andre typer utfordrende leker med godbiter eller hundesnacks. Hunden må jobbe for å få ut godbitene, noe som gir mental stimulering.
 • Snuseøvelser:
  Skjul godbiter rundt i huset eller hagen og la hunden snuse dem opp. Dette aktiverer luktesansen og gir en naturlig form for mental stimulering.
 • Kommandoer og triks:
  Lær hunden nye triks og kommandoer. Dette utfordrer hjernen deres og gir samtidig en fin aktivitet dere kan gjøre sammen.
 • Sporlek:
  Lag spor ved å «drysse» hundegodbiter på gresset eller i snøen. La hunden lukte seg frem til godbitene ved å følge sporet.
 • Aktivitetsleker:
  Det finnes aktivitetsleker til hund designet spesielt for å utfordre hundens intelligens, for eksempel leker som krever at hunden løser en oppgave for å få tilgang til godbitene.
 • Lydopptak av hverdagslyder:
  La hunden høre opptak av hverdagslyder som dørklokken, telefonen eller andre lyder den kan bli vant til. Dette hjelper med å bygge toleranse og ro i ulike situasjoner.

Husk at hjernetrim for hunder bør tilpasses hundens individuelle behov og ferdigheter, og det er viktig å gjøre det til en positiv og gøy opplevelse for hunden.

Fordeler med aktiviseringsleker og intelligensleker:

 1. Mental stimulering: Disse lekene utfordrer hundens kognitive evner og oppfordrer dem til å tenke og løse oppgaver. Ved å utforske og finne løsninger for å få tak i belønninger, får hunden mental stimulering som er avgjørende for deres generelle trivsel.

 2. Læringsopplevelse: Aktiviserings- og intelligensleker hjelper hunden din med å utvikle læringsevner som problemløsning, konsentrasjon og persepsjon. Gjennom utforsking og eksperimentering lærer de nye ferdigheter og får en bedre forståelse av årsak-og-virkning-relasjoner.

 3. Forebygger kjedsomhet: Hunder kan bli rastløse og kjedelige når de ikke har noe å gjøre. Aktiviserings- og intelligensleker gir dem en oppgave å fokusere på, noe som hjelper til med å forhindre kjedsomhet og destruktiv atferd.

 4. Bedre forholdet mellom hund og eier: Å leke med aktiviserings- og intelligensleker sammen med hunden din styrker båndet mellom dere. Det gir også en flott mulighet for positiv forsterkning og belønningstrening, noe som forbedrer kommunikasjonen og samarbeidet mellom dere.

Typer aktiviseringsleker og intelligensleker:

 1. Puslespill-leker: Disse lekene er vanligvis laget av plast eller tre og har skjulte rom eller skuffer hvor du kan plassere godbiter eller små leker. Hunden må utforske og finne ut hvordan man åpner eller flytter delene for å få tak i belønningen.

 2. Skjulte godbitleker: Disse lekene er laget av stoff eller gummi og har flere lommer eller lapper hvor du kan skjule godbiter. Hunden må bruke luktesansen og potene sine for å finne og åpne lommene for å få tak i belønningen.

 3. Aktivitetsmatter: Disse lekene består av en matter med forskjellige lommer, folder og knuter. Du kan gjemme godbiter i lommene og deretter utfordre hunden til å finne dem ved å snuse, grave

Sjekk ut våre godbitleker til hund