Stell av hund og katt

Stell av hund og katt

Hva er hunders løpetid?

Tispetruse

Tispers menstruasjonssyklus er en naturlig del av deres liv og bør håndteres med forsiktighet og omsorg. Ved å forstå syklusens faser og ta de nødvendige forholdsregler, kan du bidra til å sikre tispens helse og trivsel samtidig som du unngår uønskede avkom. Les mer her.

Les mer

Hva skal hunden spise? Slik sikrer du et sunt kosthold for hunden din

Slik sikrer du et sunt kosthold for hunden din

Å finne frem til et sunt kosthold for hunden din kan være både forvirrende og vanskelig. I denne artikkelen kommer vi med tips som hjelper deg i retning av et sunt kosthold for din firbeinte venn.

Les mer

Hvordan ta vare på en gammel hund?

Slik tar du vare på en gammel hund

Når hunden din blir eldre, er det på tide å gjøre noen forebyggende tiltak for at den skal forbli sunn, glad og aktiv. I denne artikkelen går vi gjennom noen tips som hjelper deg å ta vare på hunden din når den blir gammel.

Les mer

Tips til deg som skal på skitur med hund

Tips til deg som skal på skitur med hund

Vinterlandet lokker, og det er på tide å ta med hunden ut i nypreppa langrennsløyper. I denne artikkelen deler vi en del utstyrstips som bidrar til at både hund og hundeeier får en bra skitur!

Les mer

Hvordan forberede hunden til skitur?

Slik forbereder du hunden til skitur

Vinteren er her og mange skal reise på fjellet, til hytta eller kanskje bare ta en rolig langrennstur i nærområdet der man bor. Uansett hva slags aktiviteter som skal gjennomføres så krever det litt ekstra planlegging når man har hund.

Les mer

Hvordan rense ørene til hunden?

Hvordan rense ører

Øyne og ører er noen av de viktigste sanseorganene til hunden og er normalt sett selvrensende. Noen ganger er det likevel nødvendig med litt stell fra oss mennesker, derfor deler vi her noen enkle tips til vask og rens av hundens ører.

Les mer