Leveringsbetingelser

Dette er vår leverings og fraktalternativer: 

For det aller første, så er Mikopet et norsk selskap som selger varer fra Norge. Ingen skjulte tilleggsutgifter. 

Leveringstid: 
Vi i Mikopet AS gjør alt vi kan for å få ut varene til deg så raskt som mulig. På virkedager pakker vi varer fortløpende etter hvert som bestillinger kommer inn. Normalt hvis bestillingen er inne før 13.00 på virkedager så klarer vi sammen med posten å sende varene samme dag og da er den fremme de fleste steder i Norge neste virkedag eller senest tre virkedager.  Under høysesong eller kampanjeperioder kan leveringstiden være lengre på grunn av stor pågang. Mikopet råder ikke over forsinkelser som kan skje internt hos fraktselskapet.

 • Fri frakt på bestillinger over 799 kr
  Når du handler for over 799 kr, får du fri frakt på rimeligste leveringsalternativ. De ulike leveringsalternativene og prisene vises når du er i kassen, og et av dem vil være merket "Gratis". Bestillingen sendes til nærmeste utleveringssted, og små pakker leveres i postkassen. 
 • Bestillinger levert til postkasse har leveringspris Kr. 69,-
  Dette går som brevpost og blir ikke sporet. Hvis det ikke er plass i postkassen din så blir den levert til nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp per post, e-post eller SMS.
 • Levering til utleveringssted har pris Kr. 89,-
  Pakken blir sporet, og du kan følge den med eget sporingsnummer som du får tilsendt av posten når de har fått den inn i sitt system. Vi har en egen link til pakkesporing nederst på siden vår. Du vil motta beskjed om henting per post, e-post eller SMS.
 • Levering til hjem på døren koster Kr. 119,-
  Dette er en sporingspakke som leveres hjem til deg. Du mottar en SMS fra postmannen når sendingen er på vei, og de ringer 30 til 60 minutter før de kommer. Om du ikke er hjemme, leveres pakken til nærmeste utleveringssted.
 • Frakt til Svalbard & Jan Mayen 
  Vi leverer ikke til dette området 


Mikopet AS skal levere varen til kjøper uten unødig opphold og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Varen skal leveres hos kjøperen eller til avtalt hentested. Dersom bestillingen din ikke har blitt levert innen denne tiden, har du rett til å heve kjøpet uten kostnad, med mindre annet er avtalt. Her kan du lese mer om våre generelle kjøpsbetingelser.