Hvilken kattedo passer best for en kattunge?

Kattedo til kattunger

Det er ikke mange kattedoer på markedet som er spesialtilpasset for kattunger. Derfor må du se etter en do til kattunge med best mulige tilpasninger. 

Do til kattunger bør ikke være av det høye slaget, men samtidig kan det være lurt å kjøpe en kattedo som du ikke behøver å bytte ut umiddelbart. Forsøk gjerne å bruke en kattedo til voksen katt med lavest mulig terskel, slik at kattungen enkelt kan komme inn og ut av den. Hvis den i tillegg har høye sidekanter så forhindrer du at det spruter kattesand over alt. 

Vi har sett på utvalget ag Mikopet sine kattedoer, og funnet en kattedo som egner seg bra til kattunger, siden den kun har 19 cm opp til inngangen og i tillegg har høye sprutkanter rundt, samt en bred rist som løsner kattesand fra føttene til kattungene.

Do_til_kattunger-min

Å inkludere et eget kattetoalett i området hvor kattungen oppholder seg er viktig for å oppmuntre den til å bruke den. Husk å plassere kattedoen på et sted som er enkelt tilgjengelig for kattungen og som samtidig gir den litt privatliv når den gjør sitt fornødne. 

Så hvis du vil at din nye kattunge skal lære godt toalettvett, bør du sørge for å velge en passende kattedo til kattunge og plassere den på et egnet sted. Dette vil gjøre livet ditt enklere og sikrer at kattungen din har et rent og trygt sted å gjøre sitt fornødne. 

Mikopet | din dyrebutikk på nett

Del: