Hundegjerder, grinder og hundehus

Vise som Rutenett Liste

produkter 9

Angi synkende retning
per side

Hundegård | Hundegrind | valpegrind | hundegjerde

Å ha et trygt og sikkert område for hunden din er avgjørende for å holde den i kontroll og beskyttet. Derfor er det viktig å investere i de rette produktene for å innhegne hunden din. 

Ofte stilte spørsmål:

Hundegårder kommer i mange størresler og de minste størrelsene er også til innendørsbruk, med gummibelegg under slik at de ikke ødelegger gulvet. 

Ja, en innhegning til hund passer normalt også godt som valpegård. Det er viktig å påse at åpningene i gjerdet ikke blir for store.

Hvis du skal stenge av områder i huset anbefales å bruke en hundegrind, som settes i døråpningen for å stenge av rommene. Hundegrinder kommer gjerne også med port som gjør det mulig for eier å bevege seg igjennom.

Hvor høyt et hundegjerde bør være avhenger selvsagt av hundens størrelse og rase. Noen huneraser er forbausende flinke til å hoppe, så ikke undervurder din hund. Det kan være nødvendig med et hundegjerde av betydelig høyde.

Hundegårder kommer i mange størrelser og tim ange forskjellige bruk. De minste og enkleste hundegårdene leveres flatpakket og settes enkelt sammen. Noen typer er både for innendørsbruk og til hagebruk. Sjekk ut våre hundegårder på Mikopet.no

For å sikre at hunden din ikke kan gå ut eller komme inn i et bestemt område, kan du bruke en hundegrind eller et hundegjerde som sperrer åpningene. Disse produktene er enkle å installere og kan enkelt justeres etter behov.  

Hvis du har en hund som er glad i å løpe rundt og utforske, kan du også investere i å sette opp en større og mer permanent gjerde til hunden. Dette gir deg muligheten til å la hunden din bevege seg fritt uten å bekymre deg for at den vil løpe av gårde eller bli skadet.  

En solid hundegård eller hundegård er mer permanente innhegninger for hunden din. Disse produktene er laget av holdbart materiale som vil tåle vær og vind, og gir hunden din muligheten til å ha et eget større eller mindre område som den kan bevege seg fritt innenfor. 

En valpegård kan være et flott alternativ for valper som ikke har lært å være alene ennå. Hvis du trenger å ha kontroll på hunden / valpen, kan du også bruke en enkel innendørs eller utendørs innhegning. Disse innhegningene gir hunden din muligheten til å bevege seg innenfor et mindre avgrenset område. Disse kan gjerne brukes både ute og innendørs. 

Uansett hvilket produkt du velger, er det viktig å sørge for at hunden din har tilstrekkelig med plass og frihet I forhold til dens alder, størrelse og lynne. Det er også viktig å velge et produkt som er holdbart og vil vare lenge, slik at du kan være sikker på at hunden din vil være trygg og beskyttet i mange år fremover.