Hundeklær og kostymer

Vise som Rutenett Liste

produkter 137

Angi synkende retning
per side

Hundeklær og kostymer:

Enten du er en aktiv hundeeier eller en som koser deg med roligere aktiviteter så er det ingen som vil at hunden skal fryse, være for varm eller ha såre poter! Det fins et enormt utvalg av hundeklær.  
Når du pakker bilen og skal på fjelltur så trenger hunden å ha med seg nesten like mye utstyr som eieren sin. Regnfrakk til hund, fleecegenser til hund, potesokker og kanskje skal hunden bære sin egen hundemat eller bæsjeposer og dermed trenger en hundekløv. Det er viktig for hundens muskler og helse at hunden ikke fryser, alle hunder har ulike behov og derfor må man finne rett dekken til sin hund! Noen kanskje behøver et tykt vinterdekken, mens en hund med mer pels fint kan klare seg med et vann/vindtett hundedekken.  
Det er viktig å ta vare på hundens poter, et par vanntette gummistøvler til hund kan være perfekt hvis hunden har bandasje på foten eller hvis matmor ikke har lyst på en våt og skitten hund i sofaen etter tur. Hvis du skal på fjelltur hvor det er masse stein eller kanskje hunden skal løpe på skarp snø, da er det lurt med potesokker som beskytter poten fra å bli sår!

Skal du på fest så har Mikopet også et godt utvalg av kostymer til hund. Din hund vil garantert finne alt som trengs for å se smashing ut!