Automatisk selvrensende kattedo

Vise som Rutenett Liste

produkter 7

Angi synkende retning
per side
Automatisk selvrensende kattedo

Automatisk selvrensende kattedo:

Velkommen til fremtiden av kattetoaletter: Den Automatisk Selvrensende Kattedoen.

Ved hjelp av vektsensorer registreres det at katten har forlatt kattedoen, og en mekanisme siler bort avfallet ned i en beholder med pose, og den selvrensende kattedoen er igjen klart til neste bruk. 

Dette reduserer lukt og bakterievekst, og sparer eiere tid og energi på daglig rengjøring. Mange elsker og sverger til en slik automatisk selvrensende kattedo.

Ofte stilte spørsmål:

Automatisk selvrensende kattedo

En automatisk kattedo er en innovativ kattedo for katteeiere som ønsker å redusere den daglige oppgaven med å tømme og rengjøre kattedoen (og i tillegg fjerne all lukt med UV-lys).

Denne typen kattedo er utformet for å automatisere prosessen med å fjerne katteavfall og opprettholde et rent og hygienisk toalettområde for katten.

En automatisk selvrensende kattedo fungerer ved at vektsensorer starter renseprosessen når katten har forlatt kattedoen. Her er en generell beskrivelse av hvordan det fungerer:

 • Sikkerhetssensor:
  Kattedoen er utstyrt med en vektsensorer som forhindrer at mekanismen aktiveres mens katten er inne i kattedoen. Sensoren registrerer når katten går inn i eller forlater kattedoen.
 • Oppsamling av ekskrementer:
  Når katten har gjort sitt fornødne og forlatt doen, begynner den automatiske kattedoen å jobbe. En roterende sil siler kattesanden og flytter ekskrementer og klumper med urin over i en skuff som har egen pose. Skuffen rommer ca. 4 liter og er enkel å tømme.
 • Luktfjerning:
  Et Uv-kys lokk kjøpes som ekstrautstyr eller i vår komplette pakkeløsning med selvrensende kattedo. Dette lokket settes inn i kattedoens åpning og plugges i en stikkontakt. UV-lyset dreper 99,9% av alle bakterier og virus inkludert luktbakterier. Kattetoalettet blir helt luktfritt.
 • Display:
  Den elektriske kattedoen har et eget display foran som gir nødvendig informasjon og varsler. Den viser:
  • Status
  • Vekt i toalettet
  • varsler feil ved skuff.
 • App:
  • Installeres på telefonen
  • Renser kattedoen med et klikk
  • Helseanalyse
  • Skru av og på stemmes
  • Angi tidspunkter for hvilemodus
  • Innhenter data om bruken av toalettet, slik som kattens rutiner, vekt og mer, instilling av tid fra avføring til rensep

Lukt fra kattedo

Ingenting kan forstyrre harmonien i hjemmet som en ubehagelig lukt fra kattedoen. Uansett hvor mye vi elsker våre pelskledde venner, kan det å holde kattedoen ren og luktfri noen ganger være en utfordring.

Daglig rengjøring

En av de mest grunnleggende, men viktige trinnene i å fjerne lukten fra kattedoen er å utføre daglig rengjøring. Dette innebærer å fjerne faste avfall og erstatte katteavføringen og urinkornene regelmessig. Dette forhindrer at lukten setter seg fast og gir en friskere opplevelse for både deg og katten din.

Kvalitetskattesand

Valget av kattegrus spiller en viktig rolle i å kontrollere lukten. Noen kattegrustyper er spesielt laget for å absorbere og minimere lukt. Silikagelkattesand og klumpende kattegrus er gode alternativer, da de har en tendens til å fange opp lukt og gjøre rengjøringen enklere.

God ventilasjon

Sikre at kattedoen er plassert i et godt ventilert område. Dette hjelper til med å spre og fjerne luktene raskere. Å åpne et vindu i nærheten kan også bidra til å forbedre luftkvaliteten rundt kattedoen.

Bruk naturlige luktnøytraliserende midler

Naturlige luktnøytraliserende midler, som aktivt kull, kan hjelpe med å absorbere lukt fra kattedoen. Dryss dette i bunnen av kattedoen eller blant kattegrusen for å redusere lukten.

Mikopet selvrensende elektrisk kattedo med UV-lys lokk

For de som ønsker en teknologisk tilnærming til å fjerne lukten fra kattedoen, er Mikopet sin selvrensende kattedo med UV-lys et spennende alternativ. Denne kattedoen er utstyrt med et UV-lys lokk som settes inn i åpningen av kattedoen. Dette UV-lyset har evnen til å drepe 99,7% av alle virus og bakterier i kattedoen inkludert luktbakteriene, noe som ikke bare re

Til automatisk kattedo bør du bruke en type kattesand som klumper, slik at kattedoen skal klare å fange opp ekskrementer og urin. For eksempel Everclean Extra Strong Clumping Scented kattesand er bra for dette formålet

Elektrisk kattedo:

Elektriske kattedoer, også kjent som selvrensende kattedoer eller automatiske kattedoer, kan være trygge og praktiske for både katter og eiere når de brukes korrekt. Disse doene er utformet for å automatisere prosessen med å fjerne katteavfall,

Mikopet sin elektriske kattedo:
Her i Mikopet får du kjøpt en av de beste elektriske kattedoene på markedet. Denne kattedoen er utstyrt med en vektsensor som oppdager når katten går inn i og forlater kattedoen. Dette hindrer at mekanismen aktiveres mens katten fremdeles inne.

Som med alle produkter er det viktig å lese og følge produsentens instruksjoner for å sikre riktig bruk og for å unngå potensielle risikoer. Det er også lurt å overvåke kattens atferd når du introduserer en ny type kattedo.