Fôrautomater og matdispensere

Vise som Rutenett Liste

produkter 12

Angi synkende retning
per side
Fôrautomater og matdispensere

Automatisk fôrautomat til katt

Hvis du har behov for å kontrollere matinntaket til katten din, bør du vurdere en fôrautomat / pet feeder for katt. En pet feeder kan du enkelt programmere når og hvor mye katten din skal få mat. Derfor kan en slik fôrautomat være spesielt nyttig hvis du er borte fra hjemmet i lengre perioder. 

Automatisk fôring av katt kan hjelpe deg å regulere kattens porsjonsstørrelser, slik at katten din får riktig mengde mat og til riktig tid hver dag. Dette kan også være viktig hvis katten har spesielle ernæringsbehov eller du ønsker å kontrollere vekten. 

En fôrmaskin for katt kan også gi deg mer fleksibilitet i hverdagen, og vil gjøre det enkelt å bestemme når katten din skal få mat. En slik pet feeder gjør fôringen av katten din mer praktisk og effektiv.

Vår aller beste forautomat til katt har også en app som gjør at du både kan se og snakke med katten via live feed.

 

Mikopet - utstyr til katt på nett

Ofte stilte spørsmål:

Å investere i en fôrautomat til katt kan være en klok beslutning for både eierens og kattens velvære. Men hva er egentlig en forautomat til katt, og hvorfor bør du vurdere å skaffe en?

 • Automatisk foring:
  En fôrautomat til katt er en smart enhet designet for å gi fôr til katten din automatisk, uten at du trenger å være til stede. Dette er spesielt nyttig for eiere med travle timeplaner eller de som ønsker å sikre at katten alltid har tilgang til riktig mengde mat.
 • Forskjellige funksjonsnivåer:
  Fôrautomater kommer i ulike varianter og prisnivåer, fra enkle modeller med grunnleggende tidsinnstillinger til avanserte enheter som har live feed kamera og kan styres via mobilapp.
  De gir ikke bare praktisk matlevering, men kan også hjelpe med å regulere porsjonsstørrelser og skape et tilpasset fôringsmønster.
 • Faste fôringsrutiner:
  En fordel med forautomater til katt er at de kan bidra til å redusere stress og bekymringer knyttet til fôring. Katter er skapninger av vane, og med en fôrautomat kan du opprettholde en stabil rutine for fôring, noe som kan være spesielt gunstig for katter som er sensitive for endringer.
 • Valg av fôrautomat til katt:
  Når du velger en forautomat til katten din, er det viktig å vurdere kapasitet, kvalitet og brukervennlighet i forhold til ditt behov. Enheten bør også være enkel å rengjøre for å opprettholde en sunn og hygienisk fôringspraksis.

Oppsummering:
En fôrautomat til katt er en praktisk løsning for eiere som ønsker å optimalisere fôringsrutinene for sine pelskledde venner. Utforsk ulike modeller og finn den som passer best for dine behov og kattens livsstil. På denne måten kan du sikre at katten din alltid nyter riktig mengde mat, selv når du ikke er til stede.

Automatisk kattemater

Først må det sies at automatisk kattemater eller fôrautomat som det også kalles, kommer i mange forskjellige kvaliteter og priser. De rimeligste har en enkel vri -timer som tikker seg ned til den utløses en gang. De aller mest tekniske kommer med ubegrensede måltider, live feed kamera, prate funksjon, instant feed og mobilapp. Automatisk kattemater kommer også i mange fôrbeholderstørrelser avhengig av behovet til din hund eller katt.

 En automatisk kattemater kan for øvrig være nøkkelen til et optimalt kattestell. La oss se på noen av fordelene ved å investere i dette:

 • Tidsbesparelse:
  Med en automatisk kattemater trenger du ikke bekymre deg for faste fôringstider. En innebygget timer lar deg planlegge regelmessige måltider, frigjør tiden din og gir mer fleksibilitet i hverdagen din.
 • Konstant Fôrforsyning:
  Katten din vil alltid ha tilgang til fôr, selv når du ikke er hjemme. Dette sikrer at katten din forblir mett og tilfreds hele dagen, noe som er avgjørende for dens trivsel.
 • Regulert Porsjonskontroll:
  Med en automatisk kattemater kan du nøyaktig kontrollere hvor mye katten din spiser ved hvert måltid. Dette er spesielt nyttig for katter som trenger overvåket kosthold eller har en tendens til å overspise.
 • Reduserer Stress og Angst:
  Katter er skapninger av vane, og plutselige endringer i rutinen kan forårsake stress. En automatisk kattemater gir en stabil rutine, noe som kan redusere angstnivåene og skape en mer harmonisk atmosfære for katten din.
 • Ideell for Reiser:
  Når du er på reise, trenger du ikke bekymre deg for å finne en pålitelig kattepasser. Den automatiske kattemateren sikrer at katten din får måltidene sine i tide, uansett hvor du er.
 • Teknologisk Innovasjon:
  Mange automatiske kattematere leveres med avanserte funksjoner som app-styring og kameraovervåking, live talefunksjon, instant feed osv slik at du kan følge med på og kontrollere kattens spisevaner og trivsel selv når du er hjemmefra.

Foringsautomat til katt

Valg av foringsautomat til katt avhenger av forskjellige faktorer, inkludert kattens behov, størrelsen på katten, hvor lenge du forventer at katten vil være alene, dine teknologiske forventninger, og budsjettet ditt. Her er noen viktige ting å vurdere:

 • Type fôr:
  Noen foringsautomater fungerer best med tørrfôr, mens andre er designet for våtfôr eller en kombinasjon av begge. Sørg for at foringsautomaten du velger passer til typen fôr du gir katten din.
 • Fôrmengde og tidsinnstillinger:
  Noen foringsautomater tillater deg å programmere nøyaktige måltider og porsjoner, mens andre gir en mer grunnleggende tidsstyring. Velg en automat som passer dine behov og kattens diett.
 • Strømforsyning:
  Batteri, strøm eller kombinasjon? Foringsautomater kan være batteridrevne eller kobles til strømnettet. Hvis du ofte opplever strømbrudd, kan batteridrevne modeller være mer praktiske eller kombinasjonsmodeller med strøm og nød-batteri. Pass også på at batterilevetiden er tilstrekkelig.
 • Størrelse på foringsautomaten:
  Noen automater har større beholdere, slik at de kan håndtere mer fôr, mens andre er mindre og bedre egnet for kortere perioder. Velg en størrelse som passer til hvor store måltider katten skal ha og hvor lenge katten din vanligvis er alene.
 • Enkel rengjøring:
  Foringsautomaten bør være enkel å demontere og rengjøre. Dette er viktig for å opprettholde god hygiene og forhindre bakterievekst.
 • Holdbarhet og kvalitet:
  Invester i en foringsautomatsenhet av god kvalitet som er holdbar og vil vare over tid. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å bruke den regelmessig.
 • Anmeldelser og omdømme:
  Les anmeldelser fra andre katteeiere og få innsikt i brukernes erfaringer med ulike modeller. Dette kan gi deg verdifulle perspektiver før du tar en beslutning.
 • Pris:
  Prisene varierer, så velg en foringsautomatsenhet som passer budsjettet ditt samtidig som den tilfredsstiller dine krav.

Husk å introdusere foringsautomaten gradvis for katten din, slik at den blir vant til det nye systemet. Det kan ta litt tid for katter å tilpasse seg endringer i rutinene sine.