Kattetoalett / kattesand / utstyr

Laster inn...
Filtrering
Butikkalternativer
Vise som Rutenett Liste

produkter 34

Angi synkende retning
per side

Å velge riktig kattedo er faktisk veldig mye viktigere enn du kanskje tror. Det er veldig mange valg å ta, hvilken kattesand skal man velge? Stor eller liten do? Med eller uten tak?  
Når du skal velge hvilket kattetoalett du skal kjøpe er det viktig å huske på: 
Har du en kattunge? Da er det best med et kattetoalett som er åpent og har lave kanter. Da blir det enkelt for kattungen å gå dit og det blir dermed enklere å få katten husren.  
Hvis du velger toalett som har lokk eller luke så vil det hindre lukt fra å spre seg rundt i rommet der kattedoen er plassert. Det kan være en fordel hvis man bor i en liten leilighet eller er sensitiv for lukt. Det vil også gi katten mer fred og ro når den gjør sine personlige behov.  
Kattetoalett hvor det er åpning på toppen og katten må hoppe ned, dette hindrer katten fra å sprute kattesand over alt.  
Det er også viktig å huske på å velge en kattedo som passer til kattens størrelse. En stor katt vil trenge en betydelig større kattedo enn en liten katt. (Det er alltid bedre med for stor do enn for liten) 
Kattedoen bør plasseres på et sted i huset som er stille og rolig for at katten skal føle seg trygg og ikke bli forstyrret.  
Kattens mat og vannskål bør også være langt unna kattedoen da katter ikke liker at dette er i nærheten av hverandre.  
Husk å ha rikelig med kattesand i kattedoen, katter liger å grave ned avføring. Hvis det er for lite sand vil klørne til katten lage riper i kattedoen og der vil avføring og urin feste seg – noe som ikke gir en god lukt! 
Mikopet ønsker at din hverdag med katt i hus skal være så enkel som mulig, derfor har vi et godt utvalg av kattedoer, kattesand, ozon lukt fjerner til katt og spader til kattesand