Fôrautomat katt | dispenser | foringsautomat

Vise som Rutenett Liste

produkter 11

Angi synkende retning
per side

Automatisk fôrautomat og fôrdispenser til katt | elektrisk fôrautomat | pet feeder katt | smart feeder katt

Hvis du har behov for å kontrollere matinntaket til katten din, bør du vurdere en fôrautomat / pet feeder for katt. En pet feeder kan du enkelt programmere når og hvor mye katten din skal få mat. Derfor kan en slik fôrautomat være spesielt nyttig hvis du er borte fra hjemmet i lengre perioder. 

Automatisk fôring av katt kan hjelpe deg å regulere kattens porsjonsstørrelser, slik at katten din får riktig mengde mat og til riktig tid hver dag. Dette kan også være viktig hvis katten har spesielle ernæringsbehov eller du ønsker å kontrollere vekten. 

En fôrmaskin for katt kan også gi deg mer fleksibilitet i hverdagen, og vil gjøre det enkelt å bestemme når katten din skal få mat. En slik pet feeder gjør fôringen av katten din mer praktisk og effektiv.

Vår aller beste forautomat til katt har også en app som gjør at du både kan se og snakke med katten via live feed.

Drikkefontene og vanndispenser til katt og andre kjæledyr | vannfontene katt

En drikkefontene eller vannfontene til katt er en fin måte å sikre at katten alltid har tilgang til rent og friskt vann. Med en drikkefontene kan du enkelt tilby katten din vann som renner kontinuerlig, noe som kan oppmuntre til økt hydrering og bedre helse. 

En vannfontene til katt er spesielt nyttig hvis katten foretrekker å drikke fra rennende vann eller hvis den har spesielle preferanser når det gjelder vanninntak. Vannfontener kommer i forskjellige størrelser og design, slik at du kan finne en som passer til kattens størrelse og dine behov. 

Ønsker du å gi katten din en enklere måte å få tilgang til vann på, bør du vurdere en vanndispenser, vannfontene eller drikkefontene for katt. Det hjelper deg å sikre at katten alltid har tilgang til rent og friskt vann, uansett hvor du er. 

Mikopet - utstyr til katt på nett