Agility-trening av hund

Vise som Rutenett Liste

produkter 12

Angi synkende retning
per side

Agilitytrening av hund

Alle vet at trening, stimuli, hjernetrim for hund, aktivitet og mosjon er ekstremt viktig for alle hunder uansett rase og alder. Derfor er det kult at det fins så mange aktiviteter for hund og hundesporter, det fins noe for alle!  
Uansett om man skal trene til konkurranse eller for å få en lydig og lykkelig hund, så er det viktigste at både hund og eier har det gøy. Hvis man er førstegangseier må man kanskje teste litt ulike aktiviteter og sporter for å finne ut hva man liker.  
En treningsline eller langline som mange kaller det er perfekt for valper som skal ha innkallingstrening, eller hvis du bare vil at hunden skal ha litt mer frihet under båndtvang.  
Ved hjelp av en klikker kan man lære hunden mange kule triks og innlæringen vil gå veldig raskt hvis hunden er godt klikkertrent, det anbefales å gå klikkerkurs hvis man ikke har gjort det før.  
Mikopet har et godt utvalg av belønningsleker, dummy, langliner, sporliner, løpestreng til hund, agillity hinder, agillity tunnel, kjegler til hund, gps tracker til hund, target stick til hund, fløyter til hundetrening, godbitposer til hund.