Trixie

Vise som Rutenett Liste

produkter 39

Angi synkende retning
per side
Trixie har en mengde fine produkter til alle bruksområder. Konstant utvikling og forskning gjør at de kan gi deg og kjæledyret fine.

De aller fleste anser hunden som menneskets beste venn! En hund blir et kjært familiemedlem uansett om man får seg en valp eller en eldre omplasseringshund.  
Mikopet ønsker å tilby alt hunden trenger i tillegg til at vi vil gjøre livet som hundeeier enklere. Du vil kunne finne et godt utvalg av hundemat og godbiter til hund, men også hundeklær, hundeleker, hundesenger, hundeseler, hundehalsbånd og hundebånd. Det er også lurt å gi hunden en egen hundeseng eller liggeplass sånn at den har et sted hvor den kan få være i fred og ro, i tillegg så blir det jo også mer plass i sofaen hvis hunden har en egen hundeseng. Noen liker også å gi hunden et fristed i et hundebur, men det er viktig at selv om hunden skal hvile litt i buret så må den også være en del av familien. Hundebur må ikke brukes som straff eller tvang. 
Uansett hva du skulle trenge, så fins det hos Mikopet!

Trixie har en mengde fine produkter til alle bruksområder. De er en totalleverandør til hund og katt, med fokus på hva kunden ønsker og trenger. Konstant utvikling og forskning gjør at de kan gi deg og kjæledyret fine, brukervennlige, praktiske, lærerike, utviklende og spennende produkter. Trixie tenker også økonomi i produksjon og salg, og prøver hele tiden å skape verdi for kunden. Sjekk ut hva vi har til hund og katt, og bli en del av Trixiefamilien.

Leketøy i ulike varianter, her finner du garantert den viktige leken for din hund. Leketøyet er en fin støtte i hundeoppdragelsen og bidrar til en glad og frisk hund.