Sammenleggbare hundebur

Vise som Rutenett Liste

produkter 25

Angi synkende retning
per side
Sammenleggbare hundebur

Sammenleggbart hundebur i stål er perfekte å bruke som hundebur innendørs. Hvis du plasserer hundeburet i en krok eller på et lunt sted med en burmadrass og noen av koselekene deres, vil hunden raskt venne seg til buret og de vil føle at de har sitt eget sted hvor de vil være trygge.

Sammenleggbare hundebur egner seg ikke som transportbur i seg selv, men disse burene kan klappes sammen og er enkle å frakte med seg, slik at hunden får sin egen faste og trygge plass med seg på reisen. Sammenleggbare hundebur er en fantstisk måte å gi hunden din en egen plass også hjemme, og de kan også brukes som treningsredskap for å hjelpe hunden med å lære å være rolig og avslappet.

Mikopet selger mange transportbur til hund, samt reisevesker som er perfekte for turer, og de kommer i forskjellige størrelser og materialer, slik at du kan velge den som passer best for hunden din og reisebehovene dine.  

Ofte stilte spørsmål:

Vi har skrevet mer omfattende om dette temaet i vår blogg, Der har vi også skrevet om hva loven sier om dette temaet.

Å plassere en valp i et bur er et kontroversielt tema blant hundeiere og eksperter. Noen mener at å bruke et bur, også kjent som en hundekasse eller kennel, kan være nyttig for valpenes sikkerhet og trening, mens andre mener det er inhumant.

Bruk av bur kan ha noen fordeler:

 • Sikkerhet:
  Et bur kan gi en trygg og begrenset plass for valpen din, spesielt når du ikke kan overvåke den. Dette kan hindre at valpen får tilgang til farlige områder eller tygger på farlige gjenstander.
 • Trening:
  Bur kan også brukes som et verktøy for å trene valpen på å være alene hjemme, hindre uønsket atferd og hjelpe med potteopplæring.

Men det er viktig å bruke buret riktig:

 • Størrelse:
  Bur bør være så romslige som mulig. De bør ha plass til en hundeseng, egen plass for hundeskål, samt en utildekket plass hvor valpen kan ligge rett ned på underlaget. Hunder bruker gulvet som kilde til å regulere kroppsvarmen.
 • Tid:
  Valpen bør ikke være låst i buret i lange perioder. De trenger tid til å utforske verden, leke og være sosiale.
 • Positiv tilnærming:
  Introduser buret på en positiv måte, slik at valpen assosierer det med positive opplevelser. Legg leker og belønninger inne i buret for å gjøre det mer tiltrekkende.
 • Ikke straff:
  Aldri bruk et bur til hund som straff. Det skal være et trygt sted for valpen, ikke et sted den frykter.

Husk at valper trenger mye oppmerksomhet, tilsyn og sosialisering. Å bruke et bur bør ikke erstatte disse viktige aspektene av valpeomsorg. Hver valp er unik, så det kan være lurt å konsultere med en dyretrener eller veterinær for å få råd som passer til din spesifikke valp.

Mikopet | Dyrebutikk på nett

Sammenleggbare hundebur

Hundebur er en nødvendighet for hundeeiere som ønsker å gi sine firbente venner en trygg og komfortabel plass å være på. De er en enkel løsning for hundeeiere som ønsker å ta med seg hundeburet på farten. Sammenleggbare hundebur kommer i ulike størrelser, slik at du kan velge det som passer best for din hunds størrelse og behov.  

Sammenleggbare hundebur er designet for å være lette og enkle å ta med seg, og kan enkelt slås sammen helt flatt når de ikke er i bruk. De er ideelle for hundeeiere som reiser mye med hunden sin, eller som ønsker å ha et bur som kan tas med på turer og utflukter. 

En annen fordel med sammenleggbare sammenleggbart hundebur er at de gir hunden din en følelse av trygghet og sikkerhet. Sammenleggbare stålbur er svært populære å bruke i hjemmet som en base for hunder eller katter. Hunden vil ha en fast plass å sove på, og buret gir også en følelse av å ha sitt eget område. Dette kan være spesielt nyttig hvis hunden din har separasjonsangst eller andre angstproblemer.  

Det er viktig å merke seg at sammenleggbare hundebur vanligvis ikke er beregnet for bruk i bil. Disse burene er vanligvis laget av lettere materialer som gjør dem enkle å bære og transportere, men de gir ikke den samme beskyttelsen som et spesielt bilbur til hund.Tester viser at sammenleggbare hundebur og andre typer bur blir deformerte, klapper sammen og kan skade hunden under transport. Velg derfor et Hundebur til bil hvis du skal transportere hunden din i bil. 

Mikopet - Din leverandør av hundebur