Hundedekken og jakker

Vise som Rutenett Liste

produkter 33

Angi synkende retning
per side

De aller fleste hunderasene vil på et tidspunkt nyte veldig godt av hundeklær og beskyttelse mot vær og vind. Mange tror at siden hunden har pels så behøver den ikke klær, men selv en Alaska husky som er vant med å bo ute har på seg dekken og får varmt ly eller varmt og isolerende underlag når de skal sove i mange minusgrader. For familiehunden så kan det være behov for regndekken mot vind og regn på høsten og vinterdekken mot kulde og sludd. Det fins også de hundene som kanskje har behov for beskyttelse mot sol og insekter, dette kan være for eksempel kinesisk nakenhund.  
Det kan være vanskelig å finne riktig bekledning til hunden, men det aller viktigste man skal tenke på er at hunden skal være tørr og beskyttet mot vind. Etter det kan man tenke på varme. Det hjelper svært lite for en hund med et tykt vinterdekken hvis det sludder ned og hunden er gjennomvåt.  
Hunder som dusjes og vaskes ofte har også et mye større behov for dekken og beskyttelse enn hunder som får lov å bygge opp et beskyttende fettlag i pelsen.  
Mikopet har et godt utvalg av hundeklær til hunder i alle størrelser. Husk å ta mål av hunden din og dobbeltsjekke med vår størrelsesguide sånn at du får rett størrelse til hunden din!