Forautomater og matdispensere

Vise som Rutenett Liste

produkter 11

Angi synkende retning
per side
Forautomater og  matdispensere

Automatisk fôrautomat og fôrdispenser til hund | fôrautomat | pet feeder hund | smart feeder hund

Hvis du er ute etter en praktisk måte å fôre hunden din på, bør du vurdere en fôrautomat / pet feeder for hund. En pet feeder kan du enkelt programmere når og hvor mye hunden din skal få mat. Derfor kan en slik fôrautoamt være spesielt nyttig hvis du har en travel hverdag eller er borte fra hjemmet i lengre perioder. 

Automatisk fôring av hund kan også hjelpe med å regulere hundens porsjonsstørrelse, slik at du kan sikre at hunden din får riktig mengde mat hver dag. Dette kan være spesielt viktig hvis hunden din har spesielle ernæringsbehov eller hvis du ønsker å kontrollere vekten. 

En automatisk elektrisk fôrmaskin for hund kan også gi deg mer frihet og fleksibilitet i hverdagen, og gjøre det enklere å planlegge når hunden din skal få mat. Så hvis du vil gjøre fôringen av hunden din mer praktisk og effektiv, bør du vurdere å investere i en pet feeder for hund i dag 

Vår beste forautomat til hund har til og med en app som gjør deg i stand til å kommunisere med hunden via live feed. Du kan både se og snakke med hunden.

Drikkefontene og vanndispenser til hund og andre kjæledyr | vannfontene hund

En drikkefontene eller vannfontene for hund kan være en flott måte å sikre at din firbeinte venn alltid har tilgang til rent og friskt vann. Med en drikkefontene kan du enkelt tilby hunden din vann som renner kontinuerlig, noe som kan oppmuntre til økt hydrering og bedre helse. 

En vannfontene for hund kan også være spesielt nyttig hvis hunden din liker å drikke fra rennende vann eller hvis den har spesielle behov når det gjelder vanninntak. Fontenene kommer i forskjellige størrelser og design, slik at du kan finne en som passer til hundens størrelse og dine behov. 

Så hvis du ønsker å gi hunden din en enklere og mer praktisk måte å få tilgang til vann på, bør du vurdere å investere i en vanndispenser, vannfontene eller drikkefontene for hund. Det kan hjelpe deg med å sikre at hunden din alltid har tilgang til rent og friskt vann, uansett hvor du er. 

Mikopet - utstyr til hund på nett