Utstyr til mat og drikke

Laster inn...
Vise som Rutenett Liste

produkter 63

Angi synkende retning
per side

Mange hundeeiere er ikke klar over at hundens matplass er veldig viktig for hunden. Her skal hunden ha fred og ro for å kunne spise og drikke uforstyrret. Selv om hunden din er verdens snilleste hund så skal små barn eller andre forstyrrende elementer holdes borte fra hunden når den spiser og drikker.  
Hundens matplass skal alltid være ren, dette er viktig for å forhindre vond lukt og bakterier som kan gjøre hunden syk. Noen kan syns det er vanskelig å vite hva slags hundeskål man skal velge. Det viktigste er at matskålen er lett å holde ren og som hunden er komfortabel med. Noen hunder kan for eksempel syns at blanke skåler er skummelt hvis solen skinner på dem, mens andre kan syns det er skummelt med en helt svart skål. Det er også viktig at vannskålen til hunden er så stor at hunden aldri går tom for vann hvis hunden skulle være alene noen timer.  
Hvis hunden din sluker maten kan det være lurt å velge en «slow feed» skål, denne gjør at hunden må spise saktere og dermed forhindrer oppkast eller luft i magen.  
Valper skal ha flere måltid pr dag, og det kan være vanskelig å få logistikken til å gå opp hvis man er på jobb. Mikopet har et godt utvalg av forautomat til hund med innebygget timer, denne kan du fylle opp med mat før du drar på jobb også vil lokket åpne seg sånn at valpen kan spise til den tiden du har angitt.