Kattesand - Everclean

Vise som Rutenett Liste

produkter 10

Angi synkende retning
per side

Kattesand og utstyr til katten

Mikopet.no tilbyr et bredt utvalg av kattesand, kattesand-spader og utstyr for kattens toalettbehov. Med det store utvalget vil du kunne finne akkurat det du trenger for å holde kattedoen ren og hygienisk. Vi selger Everclean kattesand som er ett av de mest populære merkene.

Kattesand er en viktig del av kattedoen, og på mikopet.no finner du ulike typer kattesand som passer til ulike katter og deres behov. Noen katter foretrekker finere sand, mens andre liker en grovere struktur. Hos Mikopet.no finner du også kattesand som er støvfri, og som kan bidra til å redusere spredningen av støv i hjemmet. 

I tillegg til kattesand, tilbyr Mikopet.no også ulike typer kattetoalett og tilbehør som passer til ulike kattestørrelser og -behov. Du vil kunne finne alt fra grunnleggende kattedoer til mer avanserte og teknologiske varianter som kan gjøre rengjøringen av kattedoen enklere og mer praktisk. 

Uansett hva du trenger for kattens toalettbehov, vil du kunne finne det på Mikopet.no. Du vil kunne finne kattesand og kattesandspade og annet av høy kvalitet som vil gjøre livet ditt som katteeier enklere og mer praktisk. 

Mikopet - din leverandør av kattedo og utstyr

Ofte stilte spørsmål:

Generelt er det bra å fylle kattedoen med et lag med ca. 7cm kattesand. Den vanligste kattesanden er en type som klumper seg ved berøring med fuktighet. Ever Clean har en god kattesand som klumper seg.

Etter at katen er ferdig i kattedoen bruker du en kattespade og skuffer ut klumpene.

Kattersand

Frekvensen man bør bytte kattesand avhenger av flere faktorer, inkludert antall katter du har, typen kattesand du bruker, og kattens preferanser. Generelt sett anbefales det å fjerne ekskrementer fra kattetoalettet daglig og bytte ut all kattesanden regelmessig.

Her er noen generelle retningslinjer:

 • Daglig rengjøring:
  Fjern faste avføring daglig og glatt over overflaten av kattesanden for å oppdage eventuelle klumper.
 • Klumpende kattesand:
  Hvis du bruker klumpende kattesand, bør du fjerne klumpene daglig og bytte ut all kattesanden ca. en gang i uken. Dette avhenger av både katt og katteeiers toleranse for lukt og urenhet. Har du flere katter bør du vurdere å bytte kattesanden oftere.
 • Ikke-klumpende kattesand:
  Hvis du bruker ikke-klumpende kattesand, bør du skifte ut all kattesanden oftere. Det er vanskeligere å holde ikke-klumpende kattesand fri for urenheter.
 • Antall katter:
  Jo flere katter du har, desto oftere må du trolig bytte kattesand. Flere katter betyr mer bruk og raskere metning av kattesanden.
 • Kattens preferanser:
  Noen katter er mer kresne når det gjelder renslighet og kan kreve hyppigere rengjøring og bytte av kattesand.

Viktigst er å holde kattetoalettet rent for å unngå dårlig lukt og hindre at katten din nekter å bruke det. Overvåk kattens oppførsel og juster rengjøringsrutinene etter behov.