Klorestativ katter | klorebrett | kattestativ | kattehus

Vise som Rutenett Liste

produkter 30

Angi synkende retning
per side

Klorestativ katter | kattehus| kattestativ | klorebrett

Katter elsker å klore, klatre og bo i ulike typer kattemøbler og stativer som er spesielt designet for deres behov. Her er noen eksempler på utstyr og stativer som katter kan bruke:

Sjekk også ut alle våre katteleker

Klorestativ katter / kattestativ:

Dette er et tårn eller et stativ som vanligvis er laget av tøffe materialer som sisaltau, tre eller stoff. Klorestativet gir katten muligheten til å klore og strekke seg, og det bidrar til å hindre at kattens klør blir skadet eller slites ned.

Klorestativer kan komme i alle størrelser, og de største kan bli 2 meter høye og tilby flere funksjoner, som eget kattehus, lekeområder, klatrestiger, plattformer og hengekøyer. Kattestativet gir katten et bredt spekter av aktiviteter og områder å utforske.

Kattehus:

Dette er et lite hus eller en hule hvor katten kan hvile og føle seg trygg. Kattehuset kan være laget av stoff, tre eller andre materialer, og det gir katten sitt eget private område hvor den kan trekke seg tilbake.

Klorebrett:

Dette er en flat overflate ofte laget av sisalmateriale eller annet røft stoff som katten kan klore på. Klorebrettet gir katten en alternativ plass til å klore, spesielt hvis den ikke kan gå utendørs for å klø på trær.

Når du velger kattemøbel og klatrestativ til katt, bør du vurdere kattens størrelse, alder, aktivitetsnivå og personlige preferanser. Sørg for å kjøpe kvalitetsprodukter som er trygge og holdbare, slik at katten din kan nyte dem i lang tid.

Mikopet - din leverandør av produkter til katt