Løpestreng hund m/krok i begge ender 3m

kr 99,00
Kun %1 på lager
Fri frakt over 799,-
Rask levering
Varenummer
432520

Praktisk og sikker løpestreng med krok i begge ender.

  • Enkel å feste i jord-skrue eller rundt for eksempel et tre.
  • 3m lang og 0,5cm tykk
  • Maksvekt 20kg
  • Stålkabel med gummibelegg


    En løpestreng bør festes i riktig høyde sånn at hunden kan legge seg ned, rekke bort til vannskål, skygge eller liggeplass. Den bør ikke være så lav at hunden kan surre seg inn i wiren.

Langliner kan brukes til mange formål, for eksempel til innkallingstrening, turer og jakt. Linen har både løkke og metallfeste på begge kanter slik at du lett kan feste båndet rundt et tre, i en krok eller hvor det ellers skulle passe seg.

Slitesterk: Linen er laget i flettet stål med plastovertrekk.På denne måten er det svært slitesterkt, samtidig som det er mykt på utsiden, noe som beskytter hunden, huset eller hva enn linen skulle komme borti.

Både løkke og metallfeste: Sporlinen har både løkke og metallfeste på begge kanter, dette gjør slik at det er lettest mulig å feste båndet til det du skulle ha behov for.

Veldig lett å vaske: Med det glatte plastovertrekket på linen holder båndet seg rent, og hvis det skulle være noe å vaske bort er det veldig enkelt å spyle det bort eller ta en klut over.

Obs: I henhold til loven skal ikke hunder være bundet kontinuerlig utendørs. Det er ikke tillatt å la hunden være bundet mer enn to timer i strekk, du må ha oversikt og passe på at hunden ikke skades. Valper som er seks måneder eller yngre skal ikke være bundet i mer en korte stunder.

Mer informasjon
Lengde hundebånd cm300
Bredde hundebånd cm0.5
Vekt i kg188
Write Your Own Review
Du anmelder:Løpestreng hund m/krok i begge ender 3m
Din vurdering:
Anbefalt for deg