Mikopet - din dyrebutikk på nett

BILLIGERE_DYRELIV_1200_600_px_-min

Mikopet | dyrebutikk på nett | billig utstyr til hunder | billig utstyr til katter

Velkommen til Mikopet nettbutikk – din ultimate nettbutikk for hund- og katteentusiaster!
Vi som jobber hos Mikopet.no har lang erfaring med kjæledyr og vet at dyreeiere ønsker at dyrehold skal være enkelt slik at man kan tilbringe mest mulig kvalitetstid med dyrene.

Forenkle hverdagen

Hos Mikopet tror vi på å levere enestående produkter som både forbedrer livskvaliteten til dyrene dine og forenkler din egen hverdag som eier. Vårt utvalg av varer spenner fra premium hundemat og kattefôr til leker, hundesenger, klorestativer og alt annet som kan gjøre livet til kjæledyret ditt enda bedre.

Stort utvalg

Hos oss finner du et omfattende utvalg av produkter fra kjente merkevarer som er skreddersydd for å tilfredsstille behovene til dine firbente familiemedlemmer. Vi er stolte av å presentere vårt eget merke, "Movapet,". Vi søker etter de samme produsentene som leverer varer til de kjente merkevarene. Derfor får du mange av de nøyaktig samme produktene hos Mikopet, men under merkenavnet Movapet.

 Movapet - own brand = billige priser

En av våre unike fordeler er vårt eget merke, "Movapet." Vi jobber direkte med pålitelige produsenter for å skape produkter som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet, funksjonalitet og design. Ved å eliminere mellomleddene i innkjøpsprosessen, kan vi tilby disse førsteklasses produktene til våre kunder til konkurransedyktige priser. Som eksempel kan nevnes våre hundebur, som er nøyaktig de samme som det store merket Trixie sine eller noen av våre klorestativer til katt som er nøyaktig de samme som PetRebels sine klorestativer, og mange andre varer.

Enkel handlereise

Vårt mål er å gjøre shoppingopplevelsen din så smidig og givende som mulig. Naviger gjennom vår brukervennlige nettbutikk, les detaljerte produktbeskrivelser og kundeanmeldelser, og velg det som passer best for dine kjæledyrs individuelle behov. Vi er her for å hjelpe deg på hvert trinn av reisen, fra valg av riktig produkt til å håndtere eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

Takk for at du valgte Mikopet nettbutikk. Vi ser frem til å gi deg og dine kjæledyr den beste shoppingopplevelsen. Sammen med "Movapet"-merket vårt, er vi stolte av å levere produkter som gjør en positiv forskjell i livet til hunder og katter overalt.

Velkommen til Mikopet, den beste dyrebutikken på nett.

Sjekk ut billig kvalitetsutstyr fra Movapet

Vår bedriftsinformasjon:

Navn: Mikopet AS
Adresse: Pottemakerveien 8, 0954 Oslo
Org.nr: 925610828
Tel: 22 34 33 37
E-post: post@mikopet.no 

Hilsen
Team Mikopet