Hundegensere

Vise som Rutenett Liste

produkter 22

Angi synkende retning
per side

Hundegensere blir ofte brukt som inne-klær eller som et ekstra lag hvis det er ekstra kaldt ute. Det kan for eksempel være lurt å ha en hundegenser under en uforet regnjakke hvis det er litt kaldt. Det fins også hunderaser som er veldig kortpelset eller helt uten pels, disse har veldig ofte behov for klær selv om det for oss ikke føles ut som det er så veldig kaldt.  
En lett hundevest eller hundejakke kan være et perfekt alternativ for den langhårete hunden som bare trenger lett beskyttelse, eller det kan være perfekt på våren og høsten. Det viktigste er at hundeklærne sitter godt på hunden og beskytter de viktigste muskelgruppene: Skuldre, rygg og hofter/rumpe.  
Hunder som dusjes og vaskes ofte har også et mye større behov for dekken og beskyttelse enn hunder som får lov å bygge opp et beskyttende fettlag i pelsen.  
Mikopet har et godt utvalg av hundeklær til hunder i alle størrelser. Husk å ta mål av hunden din og dobbeltsjekke med vår størrelsesguide sånn at du får rett størrelse til hunden din!