Hundemat og godbiter

Laster inn...
Sortér fôr
Butikkalternativer
Fôrtype
  • Hundemat og godbiter 138
   • Tørrfôr 99
   • Våtfôr 10
   • Godbiter hund | belønning | hundesnacks 12
   • Hundebein og tyggepinner 16
Less
Salgsprodukter
Pris
kr
-
Vise som Rutenett Liste

produkter 138

Angi synkende retning
per side

Hundemat og godbiter

Hundemat og godbiter til hund er viktig for å sikre at hunden din får riktig næring og at den holder seg sunn og frisk. Når det gjelder hundemat, er det viktig å velge en type mat som passer til hundens størrelse, alder og aktivitetsnivå. Det finnes mange forskjellige typer hundemat på markedet, inkludert tørrfôr, våtfôr og råfôr. 

Tørrfôr er vanligvis den mest praktiske typen hundemat, og kommer i forskjellige varianter for forskjellige hunderaser. Det er også enklere å oppbevare enn våtfôr og gir hunden din noe å tygge på, som kan bidra til god tannhelse. Våtfôr inneholder mer vann og kan være et godt valg for hunder som trenger ekstra hydrering eller har vanskeligheter med å tygge tørrfôr. Råfôr, også kjent som BARF (Biologically Appropriate Raw Food), består av rått kjøtt, frukt, grønnsaker og bein, og er et stadig mer populært valg blant hundeeiere som ønsker å gi hunden sin en mer naturlig diett. 

Når det gjelder godbiter, er det viktig å velge sunne alternativer som ikke inneholder for mye sukker eller fett. Godbiter kan være en god belønning for hunden din når den har gjort noe bra, eller for å hjelpe med trening eller tannhygiene. Du kan velge mellom en rekke forskjellige typer godbiter, inkludert tørkede kjøttbiter, grønnsaker eller frukt, eller spesielle godbiter som er utviklet for å hjelpe med tannhygiene. 

Uansett hva du velger, er det viktig å sørge for at hunden din får en balansert diett som gir alle nødvendige næringsstoffer. Snakk med veterinæren din for å få råd om hvilken type hundemat og godbiter som er best for hunden din. 

Mikopet - din hundebutikk på nett