Kattesekker og reisevesker

Vise som Rutenett Liste

produkter 74

Angi synkende retning
per side

Kattesekker og bærevesker

Hvis du planlegger å ta med deg katten din på tur hvor det er problematisk at den går løs vil en kattesekk eller reiseveske til katt være en ideell løsning. Kanskje skal du på fottur eller en tur ut i bymiljøet hvor katten ikke selv kan spasere kan en bæreveske være et godt alternativ. Byvesker for katter er spesielt designet for å være lette å bære rundt, samtidig som de gir katten din en trygg og komfortabel plass å hvile. 

Kattesekker og bærevesker er vanligvis laget av mykt materiale som er behagelig for katten å ligge i. De kommer med flere ventilasjonsåpninger for å sørge for at katten får nok frisk luft. Ofte finner du en selekrok inne i kattesekken som kan festes til en kattesele eller halsbånd, slik at katten ikke klarer å stikke av. Kattesekker kommer i flere formater:

  • Ryggsekk til katt:
    En ryggsekk til katt er praktisk fordi du kan ha katten på ryggen og du kan ha begge hendene fri. Veldig bra for litt lengre turer til fots.
  • Bæreveske til katt:
    Er en annen praktisk måte å frakte katten. En bæreveske lar deg henge vesken på skulderen, slik at du får direkte oversikt og tilgang til katten.
  • Cross body bæreveske:
    Bærevesker kommer også i "cross body" format. Den henges over kroppen og viler over den ene hoften. Cross body bærvesker er i mykt stoff og har gjerne en åpning som katten kan stikke hodet ut av.

De fleste kattesekker og bærevesker til katt har gode utstyrsslommer hvor du kan putte nødvendig katteutstyr. Hos Mikopet har vi mange stilige kattesekker og bærevesker i forskjellige størrelser og farger.  Vil du bli lagt merke til så er våre kattevesker verd å ta en titt på. 

Det er viktig å huske på at katter kan være følsomme for lyder og bevegelser i en travel by. Det kan derfor være en god idé å velge en byveske som gir katten en følelse av trygghet og sikkerhet. Du bør også sørge for å ta hyppige pauser underveis, slik at katten kan strekke seg og få litt frisk luft.

Uansett om du velger en byveske for funksjonaliteten eller som et fashionabelt tilbehør, vil det bidra til å gjøre turen din med katten din til en hyggelig og stressfri opplevelse. Med riktig transportløsning kan du og katten din nyte en trygg og behagelig reise sammen og samtidig se bra ut, uansett hvor du skal hen.

 

Mikopet - best på kattesekker og bærevesker til katt