Utstyr til mat og drikke

Laster inn...
Vise som Rutenett Liste

produkter 52

Angi synkende retning
per side

Mange katteeiere er ikke klar over at kattens matplass er veldig viktig for katten. Her skal katten ha fred og ro for å kunne spise og drikke uforstyrret. Selv om katten din er verdens snilleste katt så skal små barn eller andre forstyrrende elementer holdes borte fra katten når den spiser og drikker.  
Kattens matplass skal alltid være ren, dette er viktig for å forhindre vond lukt og bakterier som kan gjøre katten syk. Noen kan syns det er vanskelig å vite hvordan katteskål man skal velge. Det viktigste er at det en katteskål som er lett å holde ren og som katten er komfortabel med. Noen katter kan for eksempel syns at blanke skåler er skummelt hvis solen skinner på dem, mens andre kan syns det er skummelt med en helt svart skål. Det er også viktig at vannskålen til katten er så stor at katten aldri går tom for vann hvis katten skulle være alene hjemme.  
Hvis katten din spiser veldig fort eller du har lyst til å gi katten hjernetrim så kan du for eksempel velge en slow feed skål til katt.