Laster inn...

Mikopet - et enklere dyreliv!

Vi som jobber hos Mikopet.no har lang erfaring med kjæledyr og vet at dyreeiere ønsker at dyrehold skal være enkelt slik at man kan tilbringe mest mulig kvalitetstid med dyrene. Mikopet.no har derfor som misjon å gjøre dyrelivet enklere, ikke bare for dyreeiere, men også for dyrene. Det betyr at vi til enhver tid skal ha et stort utvalg av mat og praktisk utstyr til hund, katt og andre kjæledyr lett tilgjengelig i vår nettbutikk.
Det skal være enkelt og trygt å handle hos oss. Vi skal levere raskt, og vi leverer på døra slik at du sparer tid og slipper å slepe rundt på tunge fòrsekker og store pakker.
Hos oss kan du velge Fast Hjemlevering av de varene du bruker regelmessig og få dem levert på døren - samtidig som du får fantastiske medlemsfordeler - blant annet 5% rabatt på alt i nettbutikken til enhver tid.
Vi har også en Venneklubb der det er gratis å bli medlem - her får du gode tilbud, invitasjoner til arrangementer og spennende nyhetsbrev med tips og triks som er nyttige for deg som dyreeier.

Velkommen til Mikopet!

 

Bedriftsinformasjon:

Navn: Mikopet AS
Adresse: Pottemakerveien 8, 0954 Oslo
Org.nr: 925610828
Tel: 22 34 33 37

Hilsen
Christian Krogstad
Administrerende direktør
Mikopet AS