Hundevesker og sekker

Vise som Rutenett Liste

produkter 72

Angi synkende retning
per side
Hundevesker og sekker

Hundevesker og hundesekker er et alternativ for hundeeiere som ønsker å reise lett og enkelt. Disse bærbare hundeveskene er enkle å frakte, og mange av dem har skulderstropper og lommer for oppbevaring av hundens tilbehør. Slike hundevesker er ofte anbefalt til bruk i kabinen når du skal ug og fly. 

Når du skal fly med hunden din, er det viktig å velge en reiseveske til hund som oppfyller IATA (International Air Transport Association) sine krav. Dette er for å sikre at hunden din blir trygt og komfortabelt transportert i flykabinen. De fleste flyselskaper har spesifikke krav til størrelse og materialer på reisevesken, så det er viktig å sjekke dette før du kjøper en.  Det er forskjellige krav til bur og transportvesker avhengig av om kjæledyret skal reise i flykabinen eller i lasterommet. Her kan du lese mer om IATA godkjenning av flybur. 

Ofte stilte spørsmål:

Generelt sett tillater mange flyselskaper at passasjerer tar med seg små kjæledyr i en hundeveske eller en annen godkjent transportbur om bord i kabinen på flyet. Hvis du skal frakte kjæledyret i lasterommet kan du ikke bruke en hundeveske. Imidlertid kan reglene variere fra selskap til selskap, så det er viktig å sjekke de spesifikke retningslinjene til det flyselskapet du reiser med.

Her er noen generelle retningslinjer som normalt gjelder for å ta med hundevesker på fly:

 1. Størrelsesbegrensninger: Flyselskaper har vanligvis restriksjoner når det gjelder størrelsen på hundevesken som tillates i kabinen. Det er viktig å sørge for at vesken passer innenfor de tillatte dimensjonene.

 2. Vektbegrensninger: Det er også ofte en vektgrense for kjæledyret og hundevesken. Sjekk hva som er tillatt for det spesifikke flyselskapet du reiser med.

 3. Luftgjennomstrømning: Transportburet eller hundevesken må vanligvis ha god luftgjennomstrømning for kjæledyrets komfort og sikkerhet.

 4. Sikkerhetskrav: Kjæledyret må være trygt sikret i vesken, og det kan være spesifikke retningslinjer for hvordan dette skal gjøres.

 5. Plassering under setet: Hundevesken må vanligvis plasseres under setet foran deg under hele flyturen.

 6. Reservasjoner: Noen flyselskaper kan begrense antall kjæledyr som tillates i kabinen per flygning, så det kan være lurt å reservere plassen for kjæledyret i god tid.

Pass på å kontakte flyselskapet før reisen for å bekrefte deres spesifikke retningslinjer og krav for å ta med bæreveske til hund på fly. Regelverk kan endre seg, og det er alltid best å være oppdatert på de nyeste kravene for å unngå problemer ved innsjekking eller ombordstigning.

Nei, en reiseveske til hund er normalt ikke god nok sikring for hund i bil. Et hundebur til bilen er en mye bedre løsning som skaper en solid beskyttelse fra ytre og indre påvirkning.

  1. Manglende beskyttelse ved kollisjon: En reiseveske gir begrenset beskyttelse ved en kollisjon. I tilfelle en ulykke kan vesken ikke tilby tilstrekkelig beskyttelse mot kraften fra en kollisjon, og hundevesken med hunden kan bli kastet rundt i bilen og forårsake alvorlig skade for hund og passasjerer.

  2. Mangel på beskyttelse mot andre farer: Hvis det skulle oppstå andre farer i bilen, for eksempel et løst objekt som faller, kan en reiseveske ikke gi tilstrekkelig beskyttelse mot slike uforutsette hendelser.

   1. Begrenset bevegelsesfrihet: Reisevesker gir ofte begrenset plass for hunden å bevege seg på. Dette kan være ubehagelig for hunden på lengre turer, og det gir ikke mulighet for naturlig bevegelse og strekking.

  Svaret er ja på dette. Det finnes hundevesker som kan trilles på jul. For eksempel vår sekk til hund som er kombinert trillebag med hjul og ryggsekk til hund og katt.

  Mange hundevesker og hundesekker er designet slik at hunder og katter best muig skal kunne se ut og til og med stikke hodet ut. Noen hundevesker er designet av nøyaktig motsatt hensyn, slik at hunder og katter som behøver ro kan sitte trygt og lunt uten forstyrrelser fra utsiden.

  Ta en titt på Mikopet sitt store utvalg av hundevesker og hundesekker med god utsikt for kjæledyret