Hvilke katteleker skal du velge?

katteleker

Katteleker

Sjekk ut katteleker hos Mikopet

Vifteleker til katt

Viftepinner er en snor eller et bånd som er festet til en stang eller et håndtak og som har fjær eller tekstiler som beveger seg i luften når de blir svingt rundt. Disse kattelekene etterligner byttedyr i bevegelse og aktiverer kattens jaktinstinkt. Mange katter finner vifteleker veldig morsomme og engasjerende.

Tøyleker og museleker til katt

Tøyleker og museleker til katten er gjerne små løse lekefigurer eller som som er festet i enden av en snor eller et tau. De kan ha fjær, baller eller plysjdyr som katten kan jage og fange. Museleker, som er formet som mus eller små dyr, etterligner byttedyr og fanger oppmerksomheten til katten. Disse lekene bidrar til å stimulere kattens jakt- og lekeinstinkter.

Aktivitetsleker til katt

Aktivitetsleker til katter er utformet for å utfordre katten mentalt og fysisk. Disse lekene kan inkludere skjulte godbiter, puslespill eller labyrinter som katten må løse for å få belønningen. Aktivitetsleker gir en måte å stimulere kattens intelligens og holde den mentalt opptatt

Snackleker og godbitleker til katt

Snackleker og godbitleker er katteleker som har lommer eller rom for å fylle med kattegodbiter eller snacks. Katten må jobbe for å få tak i godbitene ved å rulle, vri eller løse enkle oppgaver. Disse lekene gir en ekstra belønning for katten og stimulerer samtidig leke- og jaktnaturen.

Kattemynte-leker til katt

Kattemynte-leker til katter er fylt med tørket kattemynte ( catnip), en urt som mange katter responderer på. Kattemynte kan gi en berusende effekt og glede for katter. Kattemynte-leker kan være formet som små dyrefigurer, puter eller leker i forskjellige former, og de tiltrekker seg katten og holder den underholdt. Vi har også skrevet en artikkel om kattemynte.

 

Mikopet, din dyrebutikk på nett

Del: