Hvilken pet feeder fôrautomat til hund og katt bør du velge?

automatisk fôring hund og katt

Automatisk fôring hund | smart feeder | pet feeder | fôrautomat hund | fôrautomat katt

Vi omtaler ikke de enkleste fôrdispenserne som ikke har en smart teknologi tilkoblet i denne artikkelen..

F11 fôrautomat (se video)
Kanskje den mest avanserte smart pet feeder på markedet

pet feede fôrautomat

F11 fôrautomat til hund og katt er en av de mest avanserte pet feeder fôrautomatene på markedet, og som er spesielt designet for å holde hunden og katten mette og fornøyde når du ikke er hjemme. Denne fôrautomaten har en kapasitet på 4,5 liter fôr og du kan forhåndsprogrammere et ubegrenset antall måltider per dag.

Wifi tilkobling og appstyring av fôrautomat

En av de mest imponerende funksjonene til F11 er den innebygde WiFi-tilkoblingen og appen som følger med. Dette gjør det mulig å programmere og endre fôringsplanene til kjæledyret ditt fra en hvilken som helst enhet som er koblet til internett.

Du kan enkelt justere porsjonsstørrelser og fôringsplaner etter hundens behov og gi hunden din riktig mengde mat til rett tid. Appen gir også varsler når maten er servert, slik at du kan være sikker på at hunden din blir matet til riktig tid.

Taleopptakerfunksjon

En annen praktisk funksjon på F11 er den innebygde taleopptakeren. Dette lar deg spille inn en kort melding som vil spilles av når det er mat tid for hunden din. Dette kan være en fin måte å berolige hunden din og gjøre det lettere for den å tilpasse seg fôringstiden.

Live feed kamerafunksjon – snakk med kjæledyret

F11 fôringsautomat er utstyrt med et høyoppløselig kamera som lar deg overvåke hunden din mens den spiser. Dette betyr at du kan se hvordan hunden din reagerer på maten og være sikker på at alt går greit. Du kan også snakke til hunden eller katten på direkten om du ønsker det. Kameraet har også nattsyn, slik at du kan se hunden din selv om rommet er mørkt.

Fôrautomat med bevegelsessensor

Fôrautomaten er også utstyrt med bevegelsessensor som kan settes til å starte videoopptak ved bevegelse.

Enkelt renhold av fôrautomat

Fôrautomaten er enkel å rengjøre, med en avtakbar skål og beholder som kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Strøm og batteridrevet

Smart feederen er også både strøm og batteridrevet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for strømbrudd eller strømsvikt. Batteritilkoblingen tar over funksjonene i tilfelle strømbrudd.

Konklusjon

Samlet sett er F11 fôrmaskinen en meget avansert og pålitelig pet feeder fôrautomat som kan hjelpe deg med å ta vare på hunden eller katten din når du ikke er hjemme. Med en rekke praktiske funksjoner inkludert app-kontroll, kamera og taleopptaker, kan du overvåke kjæledyret og være sikker på at den har det bra når du ikke er hjemme.

 

PF129 fôrautomat
Stor og romslig med 5,6 liter beholder (ca 3kg tørrfôr)

smart feeder fôrautomat

PF129 fôrautomat er en høykvalitets pet feeder som er designet for å gi eiere av kjæledyr en praktisk måte å fôre kjæledyrene sine på når de er borte hjemmefra. Med sin store 5,6 liters (ca. 3kg tørrfôr) matbeholder og en rekke avanserte funksjoner er PF129 fôrautomat ideell for eiere av hunder som trenger større mengder fôr.

En av de viktigste funksjonene til Petwant PF129 er dens store matbeholder som kan romme opptil 5,6 liter tørrfôr. Dette betyr at du kan fôre kjæledyret ditt i flere dager uten å måtte fylle på matbeholderen hver dag.

Forhåndsprogrammering av fôrautomat med LCD display

PF129 kan forhåndsprogrammere fôringsplanene til din hund eller katt ditt nøyaktig og presist. Du kan forhåndsprogrammere inntil 4 daglige porsjoner på inntil 100g fôr. Den har også en egen fôringsknapp som gir 12,5 ml spontanfôring når du føler at hunden eller katten behøver litt ekstra. PF129 er også utstyrt med et LCD-skjerm som viser informasjon om neste måltid, porsjonsstørrelse og batteristatus.

Stemmeopptak

PF129 fôrautomat er ikke bare en avansert og pålitelig pet feeder, men den har også en praktisk funksjon for å spille inn stemmen din slik at kjæledyret ditt kan høre deg når det er tid for å spise. Dette gjør at kjæledyret ditt kan føle seg mer komfortabelt og tilkoblet deg, selv når du er borte hjemmefra.

Pet feederen er også både strøm og batteridrevet, slik at du ikke behøver å bekymre deg for strømbrudd. Batteriet tar over funksjonene i tilfelle strømbrudd.

Alt i alt er Petwant PF129 en pålitelig og avansert pet feeder fôrautomat som er ideell for eiere som ønsker en beholder med stor kapasitet. Med sin store 5,6 liters matbeholder, avanserte funksjoner og mikrochip-teknologi, kan du være trygg på at kjæledyrene dine alltid blir fôret riktig og på riktig tid.

Konklusjon

PF129 er en programmerbar fôrautomat med hele 5,6kg stor fôrbeholder. PF129 har mange viktige funksjoner og digitaldisplay, som lar deg forhåndsprogrammere både mengde fôr og tidsintervaller. Fôrmaskinen har også en fin stemmeopptaksfunksjon som varsler når måltidene med din egen stemme.

 

F6 fôrautomat(se video)
Enkel og genial med inntil 6 måltider per dag

Forautomat_formaskin

F6 fôrautomat er en annen populær pet feeder fôrautomat som er designet for å gi eiere av kjæledyr en praktisk måte å fôre kjæledyrene sine på når de er borte hjemmefra. Med sin enkle og brukervennlige design er F6 ideell for eiere av kjæledyr som ønsker en enklere og mer rimelig løsning for å fôre kjæledyrene sine

Petwant F6 fôrautomat har 6 separate kamre til fôr, slik at du kan sette opp ulike måltider til kjæledyret ditt på forhånd, og sørge for at de får riktig mengde fôr til rett tid. Fôrautomaten er spesielt egnet for eiere av katter eller mindre hunder som trenger å overvåke fôrinntaket nøye.

Enkel programmering i digitaldisplay

En av de viktigste funksjonene til F6 fôrautomat er dens enkle og intuitive grensesnitt. Dette gjør det enkelt å programmere fôringsplanene til kjæledyret ditt direkte i pet feederens digitaldisplay. Du trenger bare å fylle hvert kammer med fôr og programmere fôrautomaten til å mate kjæledyret ditt på bestemte tider. Digitaldisplayet viser status, klokkeslett, batterivarsling og måltidsoversikt.

Perfekt for katter og mindre hunder

F6 fôringsautomat er perfekt for katter og mindre hunder. Den består av 6 rullérbare kamre (5 kamre + 1 åpent startkammer) som roterer i henhold til programmerte tidsintervaller. Hvert kammer har plass til 180 ml fôr.

Enkel rengjøring

F6 fôrmaskin har også en enkel å vaske matskål som kan fjernes for rengjøring.

Støysvak motor

Fôrautomaten er laget av høykvalitets materialer og er robust og holdbar. Den har også en støysvak motor som sikrer at kjæledyret ditt ikke blir skremt av høye lyder når fôrautomaten mate dem.

Konklusjon

F6 er en meget smart og praktisk fôrautomat for katter og små hunder. Den er enkel å programmere gjennom et praktisk LCD display. Fôrautomaten har 6 porsjoner og tar ditt kjæledyr igjennom en lang dag med fôring. Den tar seg også meget godt ut.


Fôrautomat med timer
To beholdere med inntil 48 timers intervall

Enkel fôrautomat pet feeder

Det enkle er ofte det beste. Denne fôrautomaten har to matfat med lokk og gir inntil to måltider innenfor 48 timer. Hvert lokk har en enkel "tidsvrider" som kan trekkes opp til inntil 48 timer. Lokkene spretter deretter opp i henhold til tidsintervallene som er satt. Fôrmaskinen er batteridrevet.

Vi selger også lillebroren i vår butikk, som består av kun 1 matfat som spretter opp i løpet av 48 timer. 


Konklusjon

Enklere blir det ikke. Trekk opp og vent.


Mikopet | din dyrebutikk på nett

Del: