Hvorfor skal du ha en fôrautomat til hund og katt?

smart pet feeder fôrautomat hund og katt

Automatisk fôring hund | smart feeder | pet feeder | fôrautomat hund | fôrautomat katt

Enkle fôrdispensere

De enkleste fôrdispenserne eller fôrautomatene fungerer som en beholder med en trakt som gradvis slipper hundefôr / kattefôr ut etter hvert som kjæledyret spiser. Disse har ingen smartfunksjoner som regulerer mengde eller tidsintervaller.

Automatisk fôring med smart feeder fôrautomat til hund og katt

En automatisk elektrisk «smart» fôrautomat til hund og katt er en praktisk enhet som gir eiere muligheten til å nøyaktig regulere og kontrollere hundens matinntak. Den programmeres til å dosere og utlevere en forhåndsbestemt mengde tørrfôr fôr til hunden eller katten i henhold til en forhåndsinnstilt tidsplan.

Kontroller dietten med pet feeder fôrautomat til hund og katt

En smart feeder fôrautomat for hunder og katter kan være spesielt nyttig for hunder som trenger å følge en spesiell diett, eller for eiere som ikke alltid er hjemme til å mate hunden sin til faste tider. Den kan også hjelpe til med å kontrollere overvekt og unngå overspisning hos hunder som har en tendens til å spise for mye eller for fort.

Moderne automatiske og elektriske fôrautomater

Moderne fôrautomater til hunder og katter er vanligvis enkle å programmere og kan justeres for å passe til hundens individuelle matbehov. Noen modeller har også ekstra funksjoner som lyder og stemmeopptak for å varsle hunden om at det er mat tilgjengelig, og app-tilkobling som gir eiere muligheten til å overvåke og justere fôringsplanen sin fra en mobil enhet.

De beste modellene har live video kommunikasjon, hvor du kan se og snakke med din hund eller katt mens den spiser. Du kan også bruke kameraet til å overvåke hva dyra driver med foran fôrautomaten / smart feeder.

Det er viktig å velge en fôrautomat som passer til hundens størrelse og behov, samt å sørge for at den er lett å rengjøre og vedlikeholde.

Det er også viktig å huske på at selv om en pet feeder fôrautomat kan være en praktisk løsning for å mate hunden din, bør det ikke erstatte den personlige interaksjonen og tiden du tilbringer med hunden din. Det er fortsatt viktig å gi hunden din oppmerksomhet og gi den kjærlighet og omsorg den trenger for å være lykkelig og sunn.

Her kan du se Mikopet sine fôrdispensere og fôrautomat til hunder og fôrautomat til katter

Her kan du lese en artikkel om hvilke typer smart pet feeder fôrautomater Mikopet selger.


Mikopet | din dyrebutikk på nett

Del: