Hva er fordelene med en vannfontene til katt?

Drikke vann katt: Vannfontene katt, drikkefontene katt, vanndispenser katt

Det er viktig å merke seg at det er en forskjell mellom en vannfontene katt og en vanndispenser:

Vannfontene katt / drikkefontene:

Vannfontene katt / drikkefontener er utstyrt med en motor som skaper en konstant strøm eller stråle av bevegelig vann. Den kontinuerlige strømmen av vann fra en fontene kan være mer tiltalende for katter og oppmuntre dem til å drikke mer aktivt.

Vanndispenser katt:

En vanndispenser til katter er gjerne en vannbeholder som fungerer ved å gi katten tilgang til friskt stillestående vann, som renner frem når katten drikker av skålen.

Hvorfor velge en vanndispenser eller vannfontene katt fremfor vanlig drikkeskål?

Fremmer hydrering:

Katter er kjent for å være kresne drikkere, og noen ganger kan de overse stillestående vann i vanlige drikkeskåler. En vannfontene tiltrekker oppmerksomheten deres med bevegelig vann, noe som oppfordrer dem til å drikke mer aktivt.

Renere vann:

Vannfontener og vanndispensere til katt er ofte utstyrt med innebygde filtre som fjerner urenheter og smaker fra vannet. I tillegg vil uberørt "nytt" vann i vanndispensere renne frem etter hvert som at katten drikker.  Dette gir katten din en friskere og mer tiltalende drikkopplevelse sammenlignet med vann som har stått lenge i en vanlig skål.

Reduserer risikoen for urinveisproblemer:

Ved å øke vanninntaket kan du bidra til å forebygge urinveisproblemer, som er vanlige hos katter. Dette kan spare deg for dyre veterinærregninger og holde katten din friskere.

Tidsbesparende:

En vannfontene og vanndispenser gir konstant tilgang til ferskt vann, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å fylle vannskålen hele tiden, som du må med vanlige drikkeskåler. Dette er spesielt praktisk når du er borte fra hjemmet.

Engasjerende opplevelse:

Katter elsker å leke med vann, og en vannfontene eller drikkefontene gir dem muligheten til å utforske og interagere med vannet på en naturlig måte.

Hvordan velge riktig vannfontene, drikkefontene eller vanndispenser?

Når du handler etter en vannfontene katt eller vanndispenser, er det noen faktorer du bør vurdere:

  • Størrelse: Velg en enhet som passer til plassen din og kattens behov.
  • Filtre: Sjekk om den har et filtreringssystem for å sikre renere vann.
  • Lydnivå: Noen vannfontener og drikkefontener kan være støyende, så velg en som passer til ditt hjemmemiljø.
  • Materialer: Sjekk om produktet er laget av holdbare og trygge materialer.

Oppsummering

En vannfontene / drikkefontene eller vanndispenser kan bidra når det gjelder å opprettholde kattens hydrering, sammenlignet med vanlige drikkeskåler.

Utforsk Mikopet sitt utvalg av vanndispenser og vannfontene katt

Del: