Tips til deg som skal kjøpe regndekken til hund

hund med regndekken
<Når værgudene slår seg vrange, er det ikke alltid så greit å være hund. Pelsen blir våt og hunden kan fort bli kald, møkkete og misfornøyd.
Hva er vel da bedre enn å få på seg et vanntett plagg som attpåtil er vanntett og gir isolasjon mot elementene?
 
Regndekken kommer i mange varianter. For å få noen pekere på hva man skal passe på når man velger regndekken til hund, så har vi bedt Mikopets hundeutstyrsekspert om noen tips. Miriam har selv fire hunder som hun er mye på tur med i all salgs vær, og regndekken er et plagg som ofte kommer til nytte, særlig på høsten, vinteren og tidlig vår.

Her er hundeutstyrsekspertens tips til hva du må passe på når du kjøper regndekken:

  • Beskytte viktige muskelgrupper
    Dekkenet må dekke ryggen, rumpa og skulderne for å ha god effekt og holde hunden varm.
  • Vanntette sømmer
    Vann kan fort trenge gjennom en søm. Høykvalitets regndekken har vanntette sømmer eller minimalt med sømmer for å hindre vanninntrenging.
  • Refleks
    Når været er dårlig, så blir det mindre lys også. Om regndekkenet kommer utstyrt med refleks, så er det absolutt et pluss
  • Dekkenet må ikke dekke tissen
    Dette er spesielt viktig å tenke på om du har en hannhund. Om dekkenet ikke gir rom for at hunden får mulighet til å tisse fritt, så blir det fort en ubehagelig opplevelse. Så pass på at det er en god åpning strategisk plassert under hunden.
  • God passform
    Regndekkenet må ikke være for lite, da klarer ikke hunden å bevege seg fritt. For stort dekken vil sitte løst og kanskje falle av, i tillegg til at det ikke beskytter så godt mot vær.
 
Med et regndekken er det ingen unnskyldning for å ikke komme seg ut i dårlig vær. God tur
 
Mikopet | din dyrebutikk på nett

Del: